Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE, (DHA)ÇANAKKALE´nin Gökçeada ilçesinde rahatsızlanan bir kişi, Deniz Kuvvetleri´ne ait helikopterle Çanakkale´ye sevk edilerek, tedavi altına alındı.

        Gökçeada ilçesinde rahatsızlanan bir kişi Deniz Kuvvetleri´nin helikopteriyle Çanakkale´ye getirildi. Rahatsızlanan hasta burada durumun bildirilmesi üzerine Deniz Kuvvetlerine ait helikopterle hastaneye götürüldü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı şu ifadelere yer verdi:

        "Her zaman asil milletimizin emrindeyiz! Gökçeada´da yaşayan ve acil sağlık müdahalesine ihtiyacı olduğu bildirilen bir vatandaşımız, Deniz Kuvvetlerimize ait helikopter ile Çanakkale´ye tahliye edildi." DHA-Genel Türkiye-Çanakkale / Gökçeada ÇANAKKALE, (DHA)

        2021-12-12 21:56:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler