Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine son iki ay içerisinde şehrin muhtelif alanlarına 27 adet hız kesici yerleştirdi. Zabıta ekipleri tarafından belirlenen noktalarda eksik ve hasarlı hız kesiciler de yenilendi.

        Çankırılıların sağlığı ve güvenliği için denetimlerini aralıksız yürüten Zabıta Müdürlüğü, şehrin ihtiyaç duyulan noktalarına hız kesiciler yerleştirdi. Zabıta ekipleri, araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek ve yayaların güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak amacı ile şehrin 27 noktasına daha kasisler monte etti.

        Vatandaşlardan yoğun istek gelmesi üzerine böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Boz, zabıta ekiplerinin özellikle yaya geçişi için risk oluşturabilecek noktalara hız kesiciler yerleştirerek vatandaşlar için güvenlik önlemi aldıklarını kaydetti. Boz, hizmetlerinin merkezinde Çankırı halkına huzurlu, mutlu ve güvenli bir yaşam sunmak olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler