Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) ÇANKIRI Valisi Abdullah Ayaz, kentte koronavirüs vakalarının arttığını ve bu nedenle yeni tedbirler aldıklarını belirterek, "Düğünleri 3 saat ile kısıtladık. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın birinci ve ikinci derece yakınları hariç düğünlere katılımı yasak" dedi.

        Çankırı Valisi Ayaz, 100'üncü Yıl Kültür Merkezi'nde muhtarlarla yaptığı toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Vali Ayaz, il genelinde koronavirüs vakalarının arttığını ve bu nedenle yeni tedbirler aldıklarını söyledi. Ayaz, "Düğünleri 3 saat ile kısıtladık. Düğünlere katılıma da kısıtlamalar getirdik. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın birinci ve ikinci derece yakınları hariç düğünlere katılımı yasak. Tedbirleri artırmamız gerekmekte. Kurban Bayramı'ndan bu yana vaziyet iyi değil. İstediğimiz gibi de gitmiyor" diye konuştu. 

        Vali Ayaz, koronavirüs vakalarını önlemek için çalıştıklarını belirterek, "Vaka sayılarımızda artış var. Vefat sayısı da artıyor. Bunun önünü kesmemiz lazım. Tüm vatandaşlarımızdan azami gayret ve hassasiyet bekliyoruz. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Bizlerin tek amacı vakayı önlemek" dedi. 

        Vali Ayaz, açıklamasının ardından denetimlerde bulunarak, vatandaşı tedbirlerle ilgili uyardı.DHA-Genel Türkiye-Çankırı / Merkez Ramazan SARICI

        2020-08-19 13:22:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler