Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçları CANLI YAYIN! - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda gecenin ilk seansı tamamlandı...

        Gecenin maçında Milan, Arsenal'i San Siro'da konuk etti. Maça hızlı başlayan Arsenal,15. dakikada Mkhitaryan ile 1-0 öne geçti. İlk yarı tam bu skorla bitecek derken Ramsey 45+4'te sahneye çıktı ve Arsenal'i soyunma odasına 2-0 götürdü.

        İkinci yarıda zaman zaman maçta tempo artsa da ilk yarıdaki gibi bir oyun oynanmadı ve Arsenal, AC Milan'ı 2-0 mağlup edip ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakaladı. Maça Mesut Özil yaptığı iki asistle damgasını vurdu ve gecenin kahramanı oldu.

        AC MILAN-ARSENAL MAÇINIDAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        MARCELO ATTI, LYON KAZANDI

        Gecenin bir diğer maçında Moskova'da CSKA Moskova ile Lyon karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında iki takım da girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

        İkinci yarıda da golün gelmesi için takımlar 68. dakikaya kadar bekledi ve bu dakikanın içinde eski Beşiktaşlı Marcelo takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirledi ve Lyon deplasmanda CSKA Moskova'yı 1-0 mağlup etti.

        CSKA MOSKOVA-LYON MAÇINIDAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        ATLETICO RAHAT KAZANDI

        Avrupa Ligi'nde gecenin en gollü maçı Madrid'de yaşandı. Atletico Madrid evinde Lokomotiv Moskova'yı konuk etti. Dakikalar 22'yi gösterdiğinde gol perdesini Saul Niguez açtı.

        Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi. İkinci yarıya da Atletico Madrid aynı tempoyla başladı ve 47. dakikada Diego Costa farkı 2'ye çıkaran golü attı. Maç uzun süre bu skorla devam etti fakat 90. dakikada Koke maçın skorunu belirledi ve Atletico Madrid, Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti.

        ATLETICO MADRID-LOKOMOTIV MOSKOVA MAÇININDAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        SALZBURG, DORTMUND'U EVİNDE YIKTI

        Gecenin en büyük sürprizi Almanya'da yaşandı. Borussia Dortmund ile Salzburg, Signal Iduna Park'ta karşı karşıya geldiler. Maçın ilk yarısında iki takım da pozisyonlar bulmasına karşın gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda dengeyi bozan gol 49. dakikada Berisha'dan geldi.

        Bu golün 7 dakika sonrasında 56. dakikanın içinde Berisha kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Dortmund bu golün ardından skoru lehine çevirmek için Salzburg yarı sahasına çöktü. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Schürrle farkı 1'e indirdi ve skoru 2-1'e getirdi. Bu golün ardından Dortmund yüklense de eşitlik sayısını bulamadı ve Salzburg deplasmanda Dortmund'u 2-1 mağlup etti ve ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakaladı.

        BORUSSIA DORTMUND-SALZBURG MAÇININDAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ