Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Carre Otis Sutton: Tacize katlanmak zorunda kaldım! - Magazin haberleri
        1

        Bir dönemin ünlü yıldızı Carre Otis Sutton (52), yıllar önce kendisinin de bağlı olduğu bir mankenlik ajansının eski sahibi Gerald Marie (71) hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        1990'lı yıllarda birçok ünlü moda markasının tanıtım yüzü olan Sutton, geçtiğimiz gün Paris'te düzenlenen bir basın toplantısına katıldı.

        3

        "BENİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜ!"

        Carre Otis Sutton, eski patronu Gerald Marie'nın kilo verip daha başarılı bir kariyer oluşturmasına yardımcı olmak için kendisine küçük şişelerde uyuşturucu verdiğini ileri sürdü. Sutton, o dönemde Marie'nin "radarına girdiğini" ve o andan itibaren de tuzağa düşürülmüş olduğunu iddia etti. Carre Otis Sutton, Paris'e gittiği dönemlerde yeme-içme ve barınma gibi temel ihtiyaçları için Marie'ye bağımlı olduğunu sözlerine ekledi.

        4

        "TACİZE KATLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLİYORDUM"

        Sutton, "Çalışmaya devam edebilmek için tacize katlanmam gerektiğini biliyordum. Bu bana çok net bir şekilde ifade edilmişti." diye konuştu. Sutton açıklamaları sırasında San Francisco'dan New York'a ve daha sonra da henüz çocuk yaşlarındayken Gerald Marie'ye nasıl kaçırıldığını anlattı. Carre Otis Sutton, insanları davayı takip etmeye ve sessizlik kültürünü değiştirmeye teşvik etmek için konuştuğunu söyledi. Sutton, "Genetik bir piyango kazanmış olmanın bedeli olarak algılanması nedeniyle, sektörümüzde ve moda endüstrisinde taciz normalleştirildi." ifadelerini kullandı.

        5

        "ZENGİN ERKEKLERLE BİRLİKTE OLMAYA ZORLADI"

        Carre Otis Sutton geçen ağustos ayında açtığı davada, Gerald Marie'nin 17 yaşındayken kendisine defalarca tecavüz ettiğini ileri sürmüştü. Sutton, Marie'yi kendisini Avrupalı zengin erkeklerle birlikte olmaya zorlamakla da suçlamıştı.

        6

        "DEHŞETE DÜŞTÜM"

        Gerald Marie'nin kendisine yöneltilen bu suçlamalara konu olan eylemleri gerçekleştirdiğinde dönemin ünlü modellerinden Linda Evangelista ile aşk yaşıyordu. Çift, 1987'den 1993'e kadar evli kalmıştı. Evangelista, geçtiğimiz yıl The Guardian'a verdiği demeçte, "Gerald Marie ile olan ilişkim sırasında, aleyhindeki bu cinsel iddialar hakkında hiçbir şey bilmiyordum, bu yüzden bu kadınlara yardım edemedim." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan Carre Otis Sutton 1992-1998 yılları arasında Oscar adayı aktör Mickey Rourke ile evli kalmıştı. O dönemde Carre Otis olarak tanına ünlü yıldız, daha sonra 2005'te Matthew Sutton ile dünyaevine girdikten sonra piyasadan çekildiği için onun soyadını kullanmaya başlamıştı.

        8

        Mutlu bir evlilik sürdüren Carre Otis Sutton'ın 14 yaşında Jade ve 13 yaşında Kaya adında iki tane çocuğu bulunuyor.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ