Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Casus filmi sona erdi! Hollanda basını Cocu’yu kıskaca aldı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Cocu sadece Türkiye’de değil memleketi Hollanda basınında da mercek altında. AD Gazetesi, göreve geldiği günden itibaren 47 yaşındaki çalıştırıcının izini sürüyor.

        2

        AD’de spor yazarı Maarteen Wijfels’in Cocu’nun F.Bahçe serüveni hakkındaki araştırmaları çerçevesinde hazırladığı şu makale yayımlandı: F.Bahçe başkanı, Cocu için kötü izleri sildi. Duygusal bir kültürün içinde çalışan Cocu, Sivasspor maçıyla çıkış yakalamanın peşinde.

        3

        ‘B’ FİLMİ SENARYOSUNU HATIRLATTI

        Cocu, PSV’deki ilk sezonunda da kötüydü. Ona sabredildi. İspanya’ya gitmesi gündemdeydi. F.Bahçe’deki serüveni kötü başladı ama bir temizlik yapıldı. Bilgi sızdıran antrenörler dağıtıldı.

        4

        Muhalif olanlar ve gruplaşan oyunculardan kurtuldular. Ortada bir bahane kalmadı ve casus filmi sona erdi. Bahsedilen detaylar kötü bir casusluk filminin senaryosu gibi.

        5

        Oyuncular antrenmanlarda bilerek tüketilmişti. Cocu için Beşiktaş maçına getirilen halı, ucuz; ‘B’ taklit filmlerinin senaryosuna benziyordu.

        6

        BAŞKAN YOLUNU TEMİZLEDİ

        Özellikle çarpıcı olan Başkan Ali Koç’un tavrıdır. Antrenörünün arkasında durarak direniş yolunu seçti.

        7

        Ali Koç, F.Bahçe’nin toplam dönüşümünden geçtiği bir dönemde Cocu’ya daha fazla kredi verilmesi gerektiğini düşünüyor. F.Bahçe’yi mali, idari ve sportif olarak tamamen yeniden yapılandırmanın peşinde.

        8

        Başkan Koç, bunun zaman alacağını da söylemişti. Şimdi Başkan Koç tüm huzursuzlukları geride bıraktı ve Cocu’nun yolunu temizledi. (Akşam)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ