Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Çatalca gişelerde durdurulan ve polise çarpan minibüsten 29 göçmen çıktı

        Polis ekipleri insan kaçakçılığı şüphesi üzerine takibe aldıkları bir minibüsüÇatalcagişeler önünde durdurdu. Ekipler araca doğru gittiği sırada minibüs şoförü bir polis memuruna çarparak olay yerinden kaçtı. Daha sonra terk edilmiş vaziyette bulunan minibüsün içinde Suriye uyruklu 29 göçmen olduğu öğrenildi.

        İHA'nın haberine göre,İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri, Fatih Millet Caddesi üzerinde sırt çantalı şahısları şüphe üzerine takibe aldı.

        Polis ekipleri, yapılan takip sonucu şahısların aynı caddede, üzerinde "Okul taşıtı" yazan bir minibüse bindiklerini gördü. Minibüsü takibe alan ekipler TEM otoyolu üzeriÇatalcagişeler önünde durdurdu.

        İNSAN KAÇAKÇISI MİNİBÜSÜYLE POLİS MEMURUNA ÇARPARAK KAÇTI

        Polis ekipleri aracın yanına gittikleri esnada insan kaçakçısı minibüs şoförü görevli bir memura çarparak olay yerinden kaçtı.

        Çatalcaİlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de dahil olduğu operasyonda minibüs yeniden takibe alındı. Daha sonra minibüs kontak anahtarsız ve kilitli olarak içinde Suriye uyruklu 29 göçmen ile birlikte Büyükçekmece-Çatalcayolu üzerinde terk edilmiş vaziyette bulundu.

        Emniyet ekiplerinin konu ile ilgili çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ