Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Çavuşoğlu: Önümüzdeki günlerde heyetimiz Moskova'ya gidecek

        Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tiran'da Arnavutluk Dışişleri Bakanı ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Ankara'dan bir heyetin Moskova'ya gideceğini söyledi.

        Çavuşoğlu, "Bugün grup toplantısında en üst düzeyde Cumhurbaşkanımız, önümüzdeki süreçte atabileceğimiz adımları açıklamıştır. Bu konuda kararlıyız. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık hiçbir zaman.Diğer taraftan bugün Cumhurbaşkanımız, Putin ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Önümüzdeki günlerde bu sefer bizden bir heyet Moskova'ya gidecek. Bugüne kadar aksaklıklar olsa da Soçi Anlaşması hala ortadadır." dedi.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SAVUNMA, DIŞİŞLERİ VE İSTİHBARAT MOSKOVA'DA GÖRÜŞECEK

        AK Parti grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi.

        Erdoğan, Rus heyetin Ankara ziyaretinin ardından, Türkiye'den bir heyetin de Moskova'ya gideceğini söyledi. Erdoğan, "Rejim güçleri ve hatta Rusya'nın verdiği hasarı görüştük.Askerlerin durumunu değerlendirdik. Savunma ve Dışişleri bakanları Rusya'da görüşecek." ifadelerini kullandı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'la bir görüşme olup olmayacağı yönünde gelen soruya ise "Her an olabilir" şeklinde yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ