Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Cehalet virüsü! - Haberler

        Son bilgilere göre, dünya çapında 120 binden fazla yeni tip koronavirüs vakası bulunuyor. Dünya üzerinde virüsün yayılmasıyla birlikte virüse çözüm olabilecek bilimsel dayanağı olmayan açıklamalar da yapılmaya devam ediyor.

        Geçen yıl, “yolcu uçaklarında şeytan çok” diyerek takipçilerinin parasıyla36 milyon dolarlık özel uçak almasıyla gündem olan Evanjelik tele-vaizKenneth Copeland, televizyondan, takipçilerini koronavirüsten “koruması” ve “tedavi etmesiyle” yine gündeme geldi.

        Televizyon başındaki izleyicileri tedavi edeceğini iddia eden Copeland, izleyicilerden ellerini televizyonun üstüne koymalarını ve dediklerini tekrar etmesini istedi. "Teşekkürler Yüce İsa. Sana şükrediyorum ve dua ediyorum. Sana karşı bir şey yaptıysam beni affet, iyi olmak için sana dua ediyorum. Hasta olmaktan kurtulmaya çalışmıyorum, virüse sebep olan şeytanlardan beni koru. Yüce İsa adına, amin" açıklamalarında bulunarak izleyicilerinin iyileşeceğini iddia etti.

        Bilimsellikle ilgili olmayan bir diğer açıklama ise Düzce'nin Aydınpınar köyünde yaşayan ve kendisini ‘Mesih’

        ilan eden Hasan Mezarcı'dan geldi. Twitter hesabından koronavirüsle ilgili açıklama yapan Mezarcı,korona ve çekirge

        salgını gibi doğal afetlerin kıyamet alameti olarak görüldüğünü belirtti.

        REKLAM

        Korona salgınıyla ilgili soru ve istekleriniziMesihe değil, bilim insanlarına iletin diyen Mezarcı, "Bilim insanlarının, doktorların öneri ve tedavilerine titizlikle uyun. Mikroskopla görülebilen bir virüsün milyarları öldürebileceğini düşünerek, Tanrıya dua edin. Tanrı sizi korusun ve kutsasın" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ