Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ilişkisindeki bilinmeyen detay! Defne Samyeli kimdir? - Magazin haberleri
        1

        Cem Yılmaz sanat hayatındaki başarısı kadar yıllardır yaşadığı medyatik ilişkilerle de geündeme geliyor. Cansu Dere, Deniz Akkaya, Demet Şener ve Ayşe Hatun Önal ile aşk yaşadı. Şimdilerse Defne Samyeli ile birlikte...

        2

        Komedyenin Ahu Yağtu'dan Kemal adında bir çocuğu bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Özge Sabuncu ile bir dargın bir barışık olan Yılmaz, bu ilişkiye nokta koydu. Ünlü komedyen şimdilerde ise oyuncu ve spiker Defne Samyeli ile aşk yaşıyor.

        3

        Yılbaşı gecesinde ikili aynı programa katıldı. Programdan bir süre sonra ise Instagram'da birbirini takip etmeye başlayan Yılmaz ve Samyeli hakkında hemen aşk dedikoduları çıktı. Taraflar bu konu hakkında açıklama yapmadılar.

        4

        Pek çok kişi ikilinin tanışmasını o programa bağlarken gerçek farklıydı. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Yılmaz ve Samyeli tanışmaları öğrencilik yıllarına dayanıyor.

        5

        Nisan ayının ilk günlerinde Defne Samyeli'nin otomobili Cem Yılmaz'ın evinin önünde objektiflere takıldı ve aşk belegelendi.

        6

        Gazetecilerin kendilerini fark etmemesi için Defne Samyeli’nin aracını garaja alan Yılmaz, özel plakalı kendi cipini ise sokağa park etti.

        7

        Sabaha karşı birkaç defa gizlice kapıdan dışarıyı izleyen ve gazetecilerin varlığını kontrol eden komedyen, işini şansa bırakmayarak Defne Samyeli’yi evinde misafir etti. Kendisine ait güvenlik görevlisine özel talimat veren ve evinin yakınına dahi yaklaştırmayan komedyenin, “Görüntü istemiyorum” dediği öğrenildi. Ertesi sabah evden çıkan ikili gazetecileri karşılarında görünce küçük bir şok yaşadı.

        8

        Cem Yılmaz’ın ardından evden ayrılan ve panik nedeniyle otoparktan çıkarken park halinde bir otomobile çarpan Defne Samyeli, “Cem Bey’le beraber misiniz?” sorusuna, “Arkadaşlar, komik oluyorsunuz” diye yanıt verdi. İkiliye Ozan Güven ve sevgilisi Ece Önen eşlik etmişti.

        9

        Yılmaz, gazetecilere yakalanmamak için cipini otoparktan çıkarttırıp Samyeli’nin spor otomobilini park ettirmişti. İlerleyen saatlerde Güven ve sevgilisi evden ayrılırken Samyeli, Yılmaz’da sabahlamıştı. İkili şu sıralar Bodrum'da tatil yapıyor.