Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Christoph Waltz 25. Bond filminde yer almayacak

        Sam Mendes'in yönetmenliğini üstlendiği Spectre'da Blofeld karakterini canlandıran oyuncunun yerine başka bir kötü ismin geleceği konuşuluyor.

        Bundan birkaç ay önce seriye geri döneceğini açıklayan Daniel Craig'in haberi hepimizde merak uyandırmıştı. Öyle ki ilk sarışın Bond'un Spectre'daki kötü karakteri Blofeld, sinemada sevilmiş ve bir sonraki filmde devamı olacağı yönünde spekülasyonlar yaratılmıştı. Yalnız bu konuda yapımcılardan herhangi bir açıklama gelmemişti.

        Senaryosuna ilişkin herhangi bir detay paylaşılmayan filmin yepyeni bir kötü karakterle geri dönme olasılığı yüksek gözüküyor. Inglourious Basterds, Django Unchained ve Big Eyes gibi önemli yapımlarda yer alan Christoph Waltz'ın 25. Bond filminde yer almayacağının ise kesinleştiği yönünde haberler yayılmaya başladı!

        Hazır söz Bond filmine gelmişken, filme ait birkaç önemli detayı da paylaşalım. 25. Bond filminin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı halen daha kesinlik kazanmadı. Susanne Bier, Denis Villeneuve, Yann Demange ve David Mackenzi gibi isimler öne çıkarken, Christopher Nolan'ın da Bond çekmek gibi bir hayali olduğunu hatırlatalım.

        Şimdi bizim verdiğimiz bu haberler muhterem Popcorn okuyucularını üzmesin çünkü; Christoph Waltz bu sene başka bir filmle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Matt Damon ve Kristen Wiig'in paylaştığı Downsizing'de Waltz'ı izleyebileceğiz.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ