Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Sosyal Medya Clubhouse nedir? Clubhouse uygulaması nasıl kullanılır? - Teknoloji Haberleri

        Clubhouse nedir? Clubhouse nasıl kullanılır? Soruları yeni sosyal medya uygulamasını keşfedenler tarafından merak konusu oldu. Aslında bir haberleşme uygulaması olan Clubhouse diğer uygulamalara göre birçok farklılık gösteriyor. En önemli özelliği ise davet gönderilmeden kullanamıyorsunuz. Nasıl mı? İşte detaylar...

        CLUBHOUSE NEDİR?

        Clubhouse'ta yazılı mesaj, yorum, beğeni ya da fotoğraf paylaşımı, görüntülü konuşma yapılmıyor.

        Alışılagelmiş bir ana sayfa akışının olmadığı uygulamada, sesli sohbet odaları üzerinden etkileşim sağlanıyor. Uygulama şimdilik sadece iOS kullanıcılarına sunuluyor.

        CLUBHOUSE NASIL KULLANILIR?

        Uygulamada birçok oda bulunuyor. Clubhouse'a üye olduğunuzda birçok sosyal medya uygulamasında olduğu gibi kendi ilgi alanlarınızı işaretliyorsunuz.

        Bu odalarda ise iletişim sadece ses yoluyla, konuşarak gerçekleşiyor. Odada konuşulanları sadece dinleyebilir, ya da moderatörden izin alarak sohbete dahil olabilirsiniz.

        REKLAM

        CLUBHOUSE DAVET KODU GEREKLİ

        Clubhouse uygulamasına üye olmak için halihazırda uygulamayı kullanan bir arkadaşınızın size davet kodu göndermesi gerekiyor. Davet kodu olmadan üye olamıyorsunuz. Clubhouse davet kodu birçok forum ve internet sitesinde insanlar birbirlerini ekletmeye çalışıyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ