Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor TV 8,5 canlı yayın nasıl izlenir? Cluj Sivasspor maçı hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Cluj Sivasspor maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        Cluj Sivasspor maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu yıl ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Sivasspor, gruplardaki ilk 3 puanı için güçlü Romanya ekibi Cluj karşısına çıkıyor. İşte, futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği maçla ilgili bilgiler...

        2

        CLUJ SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

        Cluj Sivasspor maçı bu akşam saat 19:45'de başlayacak.

        3

        CLUJ SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        Cluj Sivasspor maçı TV 8,5'dan canlı olarak yayınlanacak.

        4

        SİVASSPOR'UN MUHTEMEL İLK 11'İ

        Muammer Yıldırım, Robin, Goutas, Caner, Uğur, Ulvestad, Hakan Arslan, Kerem Kesgin, Erdoğan Yeşilyurt, Leke James, Gradel.

        5

        TV 8.5 NASIL EKLENİR VE İZLENİR?

        Öncelikle uydumuzun menüsüne geliyoruz ve yeni kanal ekleme bölümünü buluyoruz. Bu kısım uydudan uyduya değişebilir. Hemen hemen aynı isimdedir veya ingilizcede olabilir. Daha sonra frekans yazan kısma 12346 polarizasyon yazan kısımı Yatay veya H Symbol oranını ise 9600 olcak şekilde girip aratıyoruz. Kaydedip çıkıyoruz.

        6

        Spor Toto Süper Lig'i geçen sezon 54 puanla 10. sırada tamamlayan Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı ilk kez kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna katılma hakkını elde etmişti.