Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çocuklar Duymasın 24. yeni bölüm fragmanı! Meltem ile Haluk ne yapacak?

        Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Dizinin sona eren 23. bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanını bekleyen izleyiciler, internette "Çocuklar Duymasın 24. yeni bölüm fragmanı" aramalarını yapmaya başladı. Dizinin ekrana gelecek olan 24. bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyen izleyiciler, merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor.

        ÇOCUKLAR DUYMASIN 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        MinT Motion Pictures tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bora Tekay'ın oturduğu Çocuklar Duymasın dizisinin heyecanla beklenen o fragmanı yayınlandı.

        ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA NELER OLACAK?

        Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor!

        Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Meltem, mahkeme gününe kadar ortadan kaybolur. Mahkeme günü gelip çatar. Haluk mahkemede hakime ayrılmak istemediğini söyler. Şaşkına dönen Meltem, Haluk'tan ayrılmakta kesin kararlıdır ve evden ayrılır.

        Meltem'i ziyarete giden Gönül ise Haluk'un sevgilisinin Tutku olduğunu öğrenir ve şaşkına döner.

        Haluk ile sevgili olmanın hayallerini kuran Tutku, Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenince deliye döner. İkiliyi ayırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Tutku, Haluk'un yanına giderek Meltem'in bir sevgilisi olduğunu ve onunla birlikte yurtdışına gittiğini söyler. Bu haber karşısında hem şaşıran hem de öfkelenen Haluk ne yapacak? Tutku'ya inanacak mı?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ