Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Misafirim Öğretmenim” projesi kapsamında 20182019 EğitimÖğretim yılının ilk 3 ayında okul idarecileri ve öğretmenler toplam 494 aileyi ziyaret etti.

        Ziyaretlere okul yöneticileri ve öğretmenlerle ile birlikte katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, “Misafirim Öğretmenim” projesi ile ilgili yaptığı açıklamada“Geçtiğimiz öğretim yılında ilçe merkezi ve köylerimizde toplam 1884 aileyi ziyaret ettik. Tüm öğretim kademelerinde okuyan öğrencilerimizin ailelerine yaptığımız ziyaretler sonucu öğrencilerimizi daha yakından tanıma imkânı bulduk. Okul yöneticileri ve öğretmenlerimiz ziyaretlerin okulaile işbirliğini güçlendirdiğini, öğrencilerin okula bağlılığını artırdığını, velilerin ziyaretlerden memnun kaldığını belirttiler. Bu dönüşler ve projemizden beklediğimiz sonuçları görmek bizi oldukça mutlu etti. Her zaman olduğu gibi yaptığınız ziyaretlerde sizlerin yanındayım. Gayretleriniz ve özverinizle bu öğretim yılında da veli ziyaretlerinde arzu ettiğimiz ivmeyi sağlayacağımızdan eminim. Projede görev alan yöneticilerimize ve öğretmenlerimize, bizleri misafir eden velilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

        Eryiğit, ''Okullar ve evler arasında köprüler kurarak başarılı ve mutlu öğrenciler yetiştirmek nihai amacımızdır. Bu amaç doğrultusunda “Misafirim Öğretmenim” projesi ile 20182019 eğitimöğretim yılı Ekim, Kasım ve Aralık aylarında toplam 494 aile ziyaret edilmiştir. Çocuklarımız ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz''

        diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler