Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum’sun Sungurlu ilçesinde aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan tır sürücüsü canından oluyordu.

        Kaza, Çiftlik kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan A. Ö. idaresindeki 26 UZ 765 plakalı tır Çiftlik kavşağına geldiği esnada bir anda yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Ani manevrayla kontrolden çıkan tır, yol ortasına devrildi. Kazada araç sürücüsü A. Ö. yaralanırken köpek ise telef oldu. Kaza sonrası AnkaraSungurlu yolu trafiğe kapanırken tırın kaldırılması ile birlikte trafik akışı yeniden sağlandı.

        Kazayı gören Vali Çiftçi ve Başkan Şahiner bilgi aldı

        Bu sırada Ankara’dan dönen Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, kazayı görerek durdu. Kazayı duyan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’de olay yerine geldi. Vali Çiftçi ve Başkan Şahiner kaza ve sürücünün sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

        Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler