Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Pirinç üreticileri ve çiftçilerin su sorunlarını gidermek için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İşletme Daire Başkanı Mehmet Uğur Yıldırım, 5.Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Fünlü, İşletme Bakım Şube Müdürü Cemal Dilektaş, 54. Şube Müdürü Murat Şerbetçi ile görüşme gerçekleştirdi.

        Pirinç üreticileri ve Kooperatif başkanlarıyla bir araya gelerek sorunların çözülmesi konusunda fikir birliği sağlandı.

        Milletvekili Kaya, Obruk barajından çiftçilerimizin yeterli seviyede su kullanmaları için 24 saat su salınımı yapılarak pirinç tarlalarının su ihtiyacı giderilecek böylelikle mağduriyetlerine son vermiş olacağız. Bölgenin en büyük geçim kaynağının pirinç olduğunu belirten Kaya, yapılan görüşmeler ile çiftçilerimizin mağduriyetleri giderilerek ülke ve bölge ekonomisine katkısı yadsınamayacak kadar çoktur. dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler