Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Onkoloji Tanı ve Tedavi merkezinin yapım işi ihale sürecinin önümüzdeki hafta başlayacağını açıkladı.

        Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde hizmet vereceğini hatırlatan İl Başkanı Ahlatcı, merkezde Çorum’un yanı sıra bölgeye hizmet verileceğini belirtti. Kanser tedavisi alan hasta ve hasta yakınlarının hastane ana binasına geçmeden tüm işlerini merkezde yapabileceğini dile getiren Ahlatcı, 4 bin 336 metrekare toplam kapalı alana sahip olacak merkezde ayrıca tam donanımlı kemoterapi, acil ve izole salonlarının bulunacağını ifade etti.

        Ahlatcı, merkezin Çorum’a kazandırılmasında katkıda bulunan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya, AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan'a, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu'ya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler