Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)ÇORUM´da sol kolunu sararak kendisine sakat görüntüsü veren dilencinin foyasını zabıta ekipleri ortaya çıkardı. Zabıta görevlisi, dilenciye "Hepiniz böylesiniz, kardeşin böyle, oğlun böyle. Bu nasıl hastalık genetik mi bu sizde?" diye tepki gösterdi.

        Gazi Caddesi'nde denetim yapan zabıta ekipleri, sol kolu sargılı bir kişinin dilencilik yaptığını fark etti. Iğdır'dan Çorum'a geldiği öğrenilen Osman Ş.'nin kolunu sararak kendisini sakat gibi gösterdiği ortaya çıktı. Zabıta görevlisi, Osman Ş.´ye, "Hepiniz böylesiniz, kardeşin böyle, oğlun böyle. Bu nasıl hastalık genetik mi bu sizde? Senle mi uğraşacağız biz, sabah akşam getiriyoruz, götürüyoruz. Çorum´a bir daha gelmeyeceksin" diye tepki gösterdi.

        Kabahatler Kanunu'na göre para cezası uygulanan Osman Ş., otobüse bindirilerek ikametgahı bulunan Iğdır'a gönderildi.DHA-Genel Türkiye-Çorum Yusuf ÇINAR

        2021-03-15 14:38:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler