Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü Kargı’da da düzenlenen törenle kutlandı.

        Kaymakamlık bahçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törende Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasının ardından saygı duruşuna müteakip istiklal marşı okundu. Törenin ardından gaziler ve şehit yakınları ilçe Kaymakamı Abdulhamid Uyar’ı makamında ziyaret ederek Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü dolayısıyla tebriklerini ilettiler.

        Program Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan anma programıyla devam etti.

        Etkinliklere Kaymakam Abdulhamid Uyar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Yunus Emre Yılmaz, Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ağaçhanlı, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şirin Çelik, Sivil toplum, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, asker ve emniyet ile vatandaşlar personeli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler