Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'un Sungurlu ilçesinde, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri dane kayıplarını en aza indirmek için biçerdöver kontrolleri aralıksız devam ediyor.

        Biçerdöver kontrollerine İlçe Tarım Müdürlüğü teknik personelleri ile birlikte İlçe Tarım ve Orman Müdürü Musab Altun ve Sungurlu Ziraat Odası Başkan Ramazan Kelepircioğlu katılıyor.

        Sürdürülen çalışmalar hakkında İlçe Tarım Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Zorlu bir üretim sezonu sonucunda hasat zamanı gelen ürünlerimizde dane kayıplarını en aza indirmek için ilçe Müdürlüğümüz Teknik personellerince biçerdöver kontrolleri aralıksız devam etmektedir. Biçerdöver kontrollerine teknik personellerimiz ile birlikte İlçe Tarım ve Orman Müdürü Musab Altun ve Sungurlu Ziraat Odası Başkan Ramazan Kelepircioğlu katılıyor. Biçerdöver kontrollerimiz hasat sonuna kadar devam edilecektir" denildi.

        Çiftçilerin emeklerinin bir tek danesi kayıp olmasın diye kontrollerimiz devam ettiği kaydedilen açıklamada, Allah çiftçilerimize kazasız belasız bir hasat sezonu nasip etsin. Ürünleri bol, kazançları bereketli olsun” ifadeleri kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler