Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'un Osmancık İlçesi'nde bulunan Atatürk Ortaokulu’nun yıkılarak yerine ticaret merkezi yapılacak.

        Atatürk Ortaokulu ve Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yıkılacağını söyleyen AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Atatürk Ortaokulu’nun yerine ticaret merkezi yapılacağını, Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin ise 2022 yılında yıkılarak yeniden yapılacağını söyledi.

        Osmancık’ta 1963 yılında eğitimöğretime açılan Atatürk Ortaokulu’nun yerine yapılacak ticaret merkezinin belediyeye 10 milyona yakın bir gelir kaynağı olacağını ifade eden milletvekili Kaya; “Ziraat Bankası karşısındaki Atatürk Ortaokulunu yıkacağız. Ödeneği ayırdı. Okulu geriye alacağız, o alanı da belediyemize vereceğiz. Oraya da bir ticaret merkezi yapacağız. Böylelikle belediyemize 10 milyona yakın bir gelir elde etmiş olacağız. Cumhuriyet Anadolu Lisesini de yıkıp 2022’de yeniden yapacağız. Bunların hepsi yatırım programı içerisinde yapılıp bitirilecek işler." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler