Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İskilip Şeyh Habib camii imam hatip ve müezzini, dünya engeliler gününde engelli bireyleri camide misafir ettiler.

        Şeyh Habib Camii İmam Hatibi Ali Yalçın ile Müezzini Ersin Kaymaz, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde ilçede ki engelli vatandaşları camilerinde misafir ettiler. Cuma namazından sonra engelli vatandaşlarla ilgilenen din görevlileri, onlarla sohbet edip hediye verdiler.

        ’Müezzinlik yaptı’

        Din görevlisi Ersin Kaymaz, ilçenin tanınmış simalarından ’Küçük Davulcu’ lakabıyla tanınan Mehmet Semerci’ye namaz esnasında mikrofonu uzatarak kamet okumasını istedi.

        Şeyh Habib Cami İmam Hatibi Ali Yalçın’da, "Din Görevlileri olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya çalışıyoruz. Onların iyi ve kötü her türlü problemlerinde yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Bugün onları camimizde misafir ederek, onlarla sohbet ettik. Hepimiz, birer engelli adayı olduğumuzu untmamalıyız" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler