Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum’da motosiklet sürücüsü ve bir yayanın ölümden döndüğü kaza anları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı.

        Çorum'da feci kazalar, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından kaydedildi. Kaza anlarının saniye saniye görüntülendiği kazalardan ilki Çorum Bahabey Caddesi'nde meydana geldi. Kameralara yansıya görüntülerde, yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir vatandaşa hızla gelen otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yere düşen yaralı kadına çevredeki vatandaşlar müdahale ediyor.

        Kırmızı ışık ihlali canına mal oluyordu

        Kameraya yansıyan farklı kaza ise Tuzcular Kavşağı'nda meydana geldi. Görüntülerde,, kırmızı ışık ihlali yapan motosiklet sürücüsü Akşemseddin Caddesi'ne geçmeye çalışıyor. Kırmızı Yolun karşısına geçmek isteye motosiklete seyir halindeki otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü savrurularak düşüyor.

        Bir farklı görüntü de freni boşalan kamyon kontrolden çıkarak, Yunus Emre Parkı’nın istinat duvarına çarparak yıkıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler