Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Cristiano Ronaldo, Juventus'a transfer olmaya çok yakın! Evi bile belli oldu! - Futbol Haberleri
        1

        Goal'de yer alan habere göre Juventus, yıllık 30 milyon Euro teklif ettiği Portekizli yıldızın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. İtalyan devi, 33 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

        2

        Real Madrid'le müzakerelerini de sürdüren Juventus, oyuncu için ödeyeceği bonservis konusunda pazarlıklarına devam ediyor.

        3

        Torino ekibinin 100 milyon Euro civarında bir bedel ödemesi beklenirke bu miktar 120 milyon Euro'ya kadar çıkabilir.

        4

        Juventus, 18 yaşında kadrosuna katmak istediği ancak Marcelo Salas'ın Sporting Lizbon'a gitmek istememesinden dolayı sonuç alamadığı Cristiano Ronaldo'yu yıllar sonra takıma kazandırmak isterken Portekizli oyuncu da Juventus'ta oynamak için can atıyor.

        5

        Küçüklüğünden bu yana Juventus'a karşı sempati duyan Ronaldo, Real Madrid formasıyla İtalyan ekibine attığı gol sonrasında da Juventus'a ne kadar büyük saygı duyduğunu itiraf etmişti.

        6

        Beş kez Ballon d'Or kazanan ve İspanyol deviyle üst üste üç kez, toplamda dört kez Şampiyonlar Ligi kazanan Ronaldo, bu başarıları Juventus'ta da yakalamanın hayalini kuruyor.

        7

        Son olarak vergi kaçırma suçundan dolayı 18.8 milyon Euro'luk para cezası ve 6 ay hapis cezasına çarptırılan Ronaldo, mutsuz olduğu İspanyol devinden ayrılmak istiyor.

        8

        İtalyan yayıncı kuruluşu Sportmediaset, Ronaldo'nun transferinin Cumartesi günü açıklanacağını duyurdu.

        9

        İspanyol As gazetesi ise Ronaldo'nun Torino'da oturacağı köşk için rezervasyon yaptırdığını sayfalarına taşıdı.

        19
        20
        21

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ