Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Cristiano Ronaldo sessizliğini bozacak - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun ruh hali ve soyunma odasına etkisi nedeniyle Portekizli yıldızın ayrılığına izin verebilir!

        2

        Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Erik ten Hag'ın kamuoyuna yansıyan tavrı, 37 yaşındaki yıldızın planları arasında bulunduğu ve satılık olmadığı yönündeydi.

        3

        Buna rağmen Tayland ve Avustralya kampları sonrası işler değişti. Brighton ve Brenford karşısında alınan mağlubiyetler United'ı sarsmış olsa da gündem Portekizli yıldızın ayrılığı üzerine...

        4

        BBC'nin haberine göre 37 yaşındaki yıldızın kulüpte artık olumsuz bir hava oluşturduğu sır olmaktan çıktı.

        5

        Soyunma odası ya da yemekhanede takım arkadaşlarıyla iletişime girmeyen Cristiano Ronaldo, ayrılmak istediğini arkadaşlarından gizlemiyor.

        6

        SKY Sports'a konuşan Manchester United simgelerinden Gary Neville, "Belli ki mutlu değil. Onu kaybederlerse gol yükünü sırtlayacak oyuncu kalmıyor. Ronaldo ayrılırsa United puan tablosunun üst basamaklarında yer alamaz" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Beş kez Ballon d'Or kazanan Ronaldo, United'ın geçen sezon en golcü oyuncusu olmuştu. Premier Lig gol krallığında da üçüncü sırada yer alan Portekizlinin bu performansı United'ı Şampiyonlar Ligi'ne taşımaya yetmemişti.

        8

        Chelsea geçen ay Ronaldo'yla ilgilense de bu transfer gerçekleşmemişti. Bayern Münih ve Atletico Madrid de oyuncuyla ilgilense de resmiyet kazanan bir gelişme olmamıştı.

        9

        "MEDYA YALAN SÖYLÜYOR"

        Cristiano Ronaldo, sosyal medya aracılığıyla medyada çıkan haberlere eleştiri getirdi.