Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 15. bölüm fragmanı: "Delirmeden Çukur'dan nasıl çıkacağım?"

        Konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başınakilitleyen Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un büyük heyecanla beklenen 15. bölüm fragmanı yayınlandı. İdris'in Paşa'ya hesap sorduğu, Yamaç'ın Sena'ya"Delirmeden Çukur'dan nasıl çıkacağım?" dediği sahneler büyük merak uyandırdı. İşte Çukur 15. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

        "DELİRMEDEN ÇUKUR'DAN NASIL ÇIKACAĞIM?"

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 15. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Yamaç, “Ben ne yapacağım Sena, delirmeden Çukur’dan nasıl çıkacağım?” diyerek gözyaşlarına boğulurken, İdris’in Paşa’ya hesap sorduğu anlar heyecanı yükseltiyor.

        Yamaç’la İdris’in karşı karşıya geldiği tanıtımda Yamaç’ın sözleriyle sinirlerine hakim olamayan İdris’in, Yamaç'a elini kaldırdığı dakikalar ise tansiyonu yükseltiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        ÇUKUR 14. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        ÇUKUR 14. BÖLÜM SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 14. bölümüyle birlikte altı bölümlük heyecan dolu yüzleşme serisi başladı. İlk günden bu yana Vartolu’nun geçmişinin peşinde olan Yamaç’ın yüzleştiği sarsıcı gerçek, ona hayatının en büyük şokunu yaşattı. Cezaevindeki kişinin kim olduğunu öğrenmek isteyen Yamaç’tan kurtulamayacağını anlayan Paşa, silahını çekerek kafasına dayadı fakat Yamaç’ın müdahalesiyle başarılı olamadı.

        Paşa’dan bilgi almaya çalışan Yamaç, kafasında eksik kalan parçaları yavaş yavaş tamamladı. Bölümde Vartolu ile çocukluk aşkı Saadet’in yıllar sonra karşı karşıya geldiği dakikalar da ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Saadet, Vartolu’yla ilgili gerçekleri kaldıramazken, Vartolu’nun Saadet’e sarılarak ağladığı anlar izleyicileri derinden etkiledi.

        Bölümün final sahnesinde elindeki tüm parçaları birleştirerek Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen ve gözyaşlarına boğulan Yamaç’ın neler yapacağı büyük bir merakla beklenecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ