Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 2. sezon 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 62. son bölüm özeti

        Çukur ekranlara gelen 2. sezon 29. son bölümdeAliço’nun, “Eğitim yok ama iyi. Çalışmış ama hata yaptı!” diyerek bulduğu yüzüğü Yamaç’a verdiği tanıtımda Yamaç’ın aklındaki soru işaretleri çoğalıyor. Koçovalıların sevdiklerine sarıldığı görülürken, ateş altında kalan Damla’nın yaşadığı tehlike heyecanı yükseltiyor. Yücel’in Karakuzulara ihtiyacının olduğunu söylemesi dikkat çekerken, büyük bir korku ve telaşla kahveye gelen Karaca’nın uzattığı siyah zarf merak uyandırıyor. Peki,Çukur 2. sezon 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        ÇUKUR 2. SEZON 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        REKLAM

        Çukur 2. sezon 30. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden ulaşabilirsiniz.

        ÇUKUR 62. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelen 2. sezonun 29. bölümündesahte Baykal’ın vurulması, Yamaç’ı cevapsız sorularla bırakıyor. Yamaç, Yüzüklü’nün peşine düşerken Cumali’nin, Timsah’ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştiriyor. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmuyor ve planlarını uygulamaya devam ediyor. Vartolu, sürpriz şekilde Cumali’nin yardımına yetişerek kendini tehlikeye atıyor. Koçovalı Kardeşler, Medet’le birlikte omuz omuza mücadele edip kurtulmaya çalışırken, İdris ve Meliha ise yıllar sonra Gül Pavyonu’na giderek eski defterleri açıyor. Haftalardır ekran başındakilerin heyecanla beklediği Yüzüklü’nün kim olduğu sorusu cevap bulurken, Koçovalılar Yüzüklü’nün beklenmedik hamlesiyle aralarından birini kaybetme korkusuyla yüzleşiyor.

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal, Perihan SavaşveŞenay Gürleryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateşeşlik ediyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ