Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 26. yeni bölüm: Çukur’da tüm dengeler değişiyor!

        Show TV’de ekrana gelenAy YapımimzalıÇukur’un senaryosunuGökhan Horzumyazarken, yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor.Çukur’daAras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil SayınveAhmet Tansu Taşanlargibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal,Perihan Savaşyer alıyor.

        ÇUKUR 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 26. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak.

        Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı olur. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır.

        REKLAM

        Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.

        “Çukur”un merakla beklenenyeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

        ÇUKUR 25. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ