Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç Cuma mesajları yeni 2019! En güzel resimli cuma mesajları ve sözleri sevdiklerinize gönderin... 5 Temmuz Hayırlı Cumalar
        1

        Hayırlı Cumalar! 5 Temmuz Cuma gününe özel en güzel cuma mesajlarını sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Sizler için hem kısa hem de en güzel resimli cuma mesajları seçeneklerini bir araya getirdik. İşte 5 Temmuz en güzel cuma mesajları ve sözleri...

        EN GÜZEL CUMA MESAJLARI VE SÖZLERİ - HAYIRLI CUMALAR

        Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

        2

        Allah'ım Ezanla uyanan Abdestle kendine gelen Namazla huzura varıp Secde ile yaklaşan, Dua ile kulluğunu anlayan mü'min olmayı nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

        O diridir. O"ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O halde sadece Allah"a itaat ederek (samimi olarak) O"na ibadet edin. Hamd, âlemlerin Rabbine mahsustur. (Mü"min, 40/65) Hayırlı Cumalar.

        3

        ALLAH'IM...Sen seni anlatan dilleri...Seni anlatan halleri...Ugrunda gecen günleri...Sevginle dolup tasan aydinlik kalpleri...; ihsan eyle...ilahi iman verdin ; daim eyle...ihsan verdin ; kaim eyle... Bu mesaji okuyan kulunu 'Cennetinle, cemalinle müserref eyle' (Amin)

        4

        Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

        Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, Ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri Senin yolundan ayırma..! Amin. Hayırlı Cumalar.

        5

        Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

        6

        Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun.

        7

        Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

        8

        Allahım benim dualarımı, bana dua edenlerin duasını, benden dua bekleyenlerin duasını ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle. Selam ve Dua ile hayırlı cumalar.

        9

        Ey gönül! Olmadı mı 'nasip değilmiş' de talip ol rızaya tevekkül et, kaderi gör! Aşkla yönel yüce Mevlâya. HAYIRLI CUMALAR.

        10

        Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

        11

        Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

        12

        Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Selam ve DUA ile ... Hayırlı Cumalar.

        13

        Ey Nefsim şeytana yem olmak mı, yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim sen huzura er, ben imanla öleyim. Hayırlı Cumalar.

        14

        Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

        15

        Allahım, bizi, dinde yalnız sana ihlasla ibadet eden haniflerden kıl! Yönümüzü yanlış bildiklerimizden Hakka tevcih eyle! Hayırlı Cumalar.

        16

        Varsın olmasın hayatta her istediğimiz. Biz olana 'elhamdulillah' olmayana 'eyvallah' demesini biliriz. Hayırlı Cumalar.

        Cuma mesajları 2019! En güzel resimli cuma mesajları ve sözleri sevdiklerinize gönderin... Hayırlı Cumalar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ