Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem En güzel Cuma mesaları burada! Güncel, yeni ve bugüne özel Cuma mesajları ile yakınlarınızı sevindirin!
        1

        Cuma mesajları ile sevdiklerine ve yakınlarına Cuma günü tebriği yapmak isteyen milyonlarca vatandaş, internet üzerinde en güzel Cuma mesajlarına ulaşmak için "Cuma mesajları" ve "resimli Cuma mesajları" aramalarını yapıyor.

        Cuma günlerinde Müslümanlar birbirlerinin Cuma gününü tebrik etmektedir. Ancak yakınında olmayan ve birbirlerini göremeyen vatandaşlar da SMS, WhatsApp veya sosyal medya siteleri yoluyla birbirlerine Cuma mesajları göndermekte ve aynı zamanda Cuma mesajlarını profillerinde paylaşmaktadırlar.

        2

        En güzel Cuma mesajları için vatandaşların araştırması sürüyor. İnternet üzerinde yakınlarına göndermek için en güzel, anlamlı ve duygu yüklü Cuma mesajlarını araştıran milyonlar, "Cuma mesajları" aramasını yapıyor. İşte yakınlarınıza ve sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel Cuma mesajları...

        3

        Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.

        4

        Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

        5

        Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle. Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i Şehadet söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimize af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah. Hayırlı cumalar...

        6

        Güneşin kırmızısıyla aydınlanan, ateşiyle süzülen, herkese nasip olmasını dilediğimiz mutluluk denen o en güzel duygu, sizinle de olsun. Hayırlı cumalar…

        7

        Öyle bir CUMA olsun ki; af olunmayan kul, kabul olmayan dua, şifa bulmayan hasta, huzur bulmayan kalp, sızlamayan vicdan, ALLAH demeyen dil kalmasın... Hayırlı ve nurlu Cumalar!

        8

        Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

        9

        Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

        10

        Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim. Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis). Sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun.

        11

        Ne ev sahibiyim bu alemde, Nede kiracı... Sadece bir ömür misafirim! Geldiğim saat belli, Gideceğim saat belirsiz... Yüreğim kıymet bilene emanet... Gerisi rabbime teslimiyet...! Gerçek sevgi ve sevenlerimizle birlikte olmak dileğiyle. Hayırlı Cumalar...

        12

        Dünyanın en güzel ritmi, bir insanın RABBİ için atan KALBİDİR! Hayırlı Cumalar...

        13

        Ey Rabbim! Benim senden istediklerimi değil, bende görmek istediklerini ver... Hayırlı Cumalar!

        14

        Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

        15

        Allah’ım, Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım... İşlediğim kötülüklerin şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim... Beni bağışla, zira günahları bağışlayan ancak sensin... Cumamız Mübarek olsun…

        16

        Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim. Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis). Sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun.

        17

        Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Cumanız mübarek olsun.

        18

        Cuma günü öyle bir an vardır ki, o anda edilen dualar geri çevrilmez. Hadis-i Şerif

        19

        Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş. Dostun duasını alanın sırtı yere gelmezmiş. Duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar.

        20

        Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

        21

        Elleriniz açık, kalbiniz sevgi dolu olsun, gözlerinizde iki damla yaş olsun, sağanak sağanak yağan rahmet dergahından bir damla da size nasip olsun. Kardeşliğin en güzeli duadır, kardeşler dualarınız kardeşleriniz için olsun. Cumanız gibi bütün günleriniz rahmet olsun.