Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Benzema, Ronaldo ve Messi'nin vücutlarının sırrı ortaya çıktı! - Futbol Haberleri
        1

        Yaşları 30'u aşmalarına rağmen formlarını koruyan hatta hala üst düzey futbolun en önemli yıldızları arasında kalan Karim Benzema, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin sırrı ortaya çıktı.

        2

        Yldız sporcuların en çok merak edilen fit vücut sırlarının büyük bölümü ağır antrenmanlardan ziyade beslenme düzenindeki başarılarına dayanıyor.

        3

        Hatta birçok yıldız sporcu bunun için beslenme uzmanlarıyla çalışarak, tamamen kendilerine özel hazırlanan plana noktası virgülüne kadar uyuyor.

        4

        Futbolcular arasında beslenmeye verilen önem son yıllarda iyiden iyiye artış gösterdi. Özellikle birkaç aydır yayınlanan 'Süperbesin' araştırmaları da futbolcular arasında yaygınlaşan beslenme alışkanlıklarını ortaya koydu. Futbolcular arasında moda haline gelen son besin ise 'deniz yosunu'

        5

        Sebze, balık veya etten yedi kat daha fazla protein içerdiği belirtilen deniz yosunlarının en besleyici gıdalardan biri olduğu kaydediliyor.

        6

        Metabolizmayı hızlandırarak toksinlerin vücuttan daha hızlı atımını sağladığı belirtilen deniz yosununun vücutta bulunan suyla temas ettiğinde daha da besleyici olduğu ifade ediliyor.

        7

        Deniz yosununun sütten 10 kat fazla A, B1, B2, C, D, E ve K vitaminlerinin yanı sıra potasyum, demir ve lif ve kalbiyum içerdiği de kaydediliyor.

        8

        Benzema 34, Messi 35, Ronaldo 37 yaşında olmalarına rağmen 3 futbolcu da vücutlarını ve saha içi performanslarını tepede tutmayı başarıyor.

        9

        "Süper yiyecek" olarak adlandırılan kategoriye dahil olan deniz yosunu antrenman öncesinde, sırasında ya da sonrasında fark etmeksizin tüketilebiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ