Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necmettin Erbakan'ı andı - HABERLER

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 9. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

        Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda "Vefatının 9. yılında rahmetli Erbakan Hocamıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim onu cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın." ifadelerine yer verdi.

        "ERBAKANHOCAMIZDAN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENDİM"

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Başbakan NecmettinErbakan'ın 9'uncu ölüm yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, "Beraberce uzun yıllar siyasette mücadelemiz oldu. Gençlik yıllarından itibaren yanında bulunma şerefeni nail olduğum hocamızdan çok şeyler öğrendim. Ömrünü hizmete adayan bir büyük ilim, devlet ve siyaset adamıydı. İnandığı değerler uğruna mücadele eden hocamız tüm ömrünü ülke, millet için, ümmet için çalışmaya vakfetmiştir. İnsan sarrafı olan hocamız Anadolu'nun parlak evlatlarına imkan tanımak için de gayret göstermiştir. Kurucusu olduğumuz partimizde ve bürokraside hala hocamızın önünü açtığı pek çok arkadaşımız var. Vefatının 9'uncu yılında Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ