Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Danla Bilic'ten Yusuf Engin itirafı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü Youtuber Danla Bilic, 'Tatlıcı' lakaplı sevgilisi Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mutluluklarını sık sık sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne seren ikilinin bu beraberliği kısa sürmüştü.

        2

        Bu ayrılıktan sonra Bilic, yeni bir aşka yellken açtı. Bilic, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile birliktelik yaşama başladı. Engin ile geçtiğimiz ay ilk kez el ele görüntülenen Bilic, bir takipçisine verdiği cevapla şaşırttı.

        3

        "YUSUF'A 'AĞABEY' DİYORDUM"

        Bilic, meğerse sevgilisine önceden 'ağabey' diyormuş. Ünlü youtuber Instagram hesabından gelen bir soruya, "Olur öyle şeyler ben de Yusuf'a abi diyordum" yanıtını verdi.

        4

        ESKİ VE YENİ SEVGİLİ AYNI KAREDE

        Yusuf Engin ile Poyraz Teoman'ın modacı Gülnur Güneş'in doğum günü partisine katıldığı ortaya çıkmıştı.

        5

        "ÇOK PARA KAZANMIYORUM"

        Öte yandan Danla Bilic, geçtiğimiz haftalarda katıldığı programda bilinmeyenlerini anlatmıştı. "Hiçbir zaman arkadaş çevreme çok fazla YouTuber ya da blogger almamaya çalıştım." diyen Bilic, sanıldığı kadar para kazanmadığını dile getirmişti.

        Danla Bilic, "Ben 'Yatarak para kazanıyorsunuz' sözünü hiç anlamıyorum. E öyleyse buyur, sen de yap. Niye duruyorsun? Ayrıca öyle sanıldığı kadar çok para da kazanmıyoruz." demişti.

        6

        DÖRT KEZ ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

        Yaklaşık üç sene önce geçirdiği mide ameliyatının ardından kilolarından kurtulan sosyal medya fenomeni ve YouTuber Danla Bilic, dört kez estetik operasyon geçirdiğini açıklamıştı.

        Bilic, "Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'Öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım!' diyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM"

        Yemek yemeyi çok sevdiği söyleyen Bilic, "Mide ameliyatından çıktığım zaman aç değilim ama canım mantı yemek istedi. İki çatal yiyebiliyorsun. O mantıyı yiyemediğim için sinir krizi geçirdim." diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ