Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli'nin kızları Deren Talu ve Derin Talu ile Cadılar Bayramı kutlaması - Magazin haberleri
        1

        Defne Samyeli, bu yılki Cadılar Bayramı'nı kızı Deren Talu ile birlikte kutladı. Aynı partiye katılan anne-kız, bir örnek taçlarıyla verdikleri pozları sosyal meyda hesaplarından yayınladı.

        2

        Samyeli'nin diğer kızı Derin Talu da arkadaşlarıyla birlikte başka bir partide boy gösterdi.

        3

        Talu, kutlama için tavşan maskesi ve lateks kıyafeti giymeyi tercih etti. Derin Talu, verdiği pozları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

        4

        MAYOLU POZ

        Öte yandan Defne Samyeli'nin 3 Eylül'de 18 yaşına giren kızı Derin Talu, geçtiğimiz günlerde bir marka için lila renkli mayosuyla objektif karşısına geçmişti.

        5

        Verdiği iddialı pozları Instagram hesabından yayınlayan Talu'nun fotoğrafları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi görmüştü.

        6

        "KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ BİLİYORUZ!"

        Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, kızları Deren ve Derin'in sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili "Kameraların önünde doğdukları için dikkat çekiyorlar. Benden miras kalan ün için onları kısıtlayamam, sonuçta onlar da birer birey. Tüm yaşıtlarının fotoğrafları aynı. Hepimizin sorunu olan 'elalem ne der?' bu üç kelimeden nefret ediyorum. Kendim yapmıyorum, çocuklarıma da bunu yapmıyorum. Ne giymek istiyorlarsa, onu giyebilirler. Çocuklarıma karşı sorumluluklarımı biliyorum, onlar da ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Hepimiz kırmızı çizgilerimizi biliyoruz." demişti.

        7

        1995 yılında nikah masasına oturan mimar Eren Talu ile Defne Samyeli, 2011'de boşanmıştı. Samyeli ve Talu'nun, Derin ve Deren adında iki kızı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ