Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli'ye Cem Yılmaz şoku! "Haberim yok" dedi ama... Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, önceki akşam Karaköy'deki bir mekan çıkışı görüntülendi.

        Geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çeken Samyeli, bu konu hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

        2

        "ÇOK ZOR OLDU"

        Samyeli, muhabirlerin "Sosyal medyada çok yorum alan fotoğraflardı. Çok cesursunuz" sözleri üzerine Samyeli, "Ben genelde çok üşürüm arkadaşlar. Mayolu çekimlerdi. Eksi 10 derecede çekim yaptık. Zor çekim oldu ama çok güzel oldu" açıklamasını yaptı.

        3

        Gazetecilerin "Cem Yılmaz sizi takipten çıkmış ama siz halen takip ediyorsunuz. Halen Cem Bey'e karşı bir şeyler hissediyor musunuz?" sorusuna ise Samyeli, şu yanıtı verdi:

        4

        "ŞİMDİ ÖĞRENDİM"

        Aaaa! Bilmiyorum, şimdi sizden öğrendim. Bu konuları konuşmayalım. Benim için bu konular artık konuşulmayacak konular. Ben o denklemde değilim artık. Siz de lütfen sormayın.

        5

        Öte yandan Samyeli, kendisini takipten çıkan Cem Yılmaz'ı takip etmeye devam ediyor.

        6

        'İHANET' AÇIKLAMASI

        Son dönemde eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşaması hakkındaki sorulara maruz kalan Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde ihanete uğradığı iddialarıyla ilgili konuşmuştu.

        7

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Samyeli, konuyla ilgili şunları söyledi:

        8

        "ÇOK TRAVMALAR YAŞADIM"

        'Açıklama' gibi büyük laflar etmeyelim. Benim birkaç söz borcum var. O da siz basına... Ben asılsız haberlerden dolayı çok tramvalar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var.

        9

        Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler.