Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema 'Deliler'den yeni görüntüler

        Erkan Petekkaya'nın Kont Drakula veya Kazıklı Voyvoda olarak tanınan Vlad Tepeş'i canlandırdığı 'Deliler'in 2'nci tanıtım videosu yayınlandı.

        Osmanlı Ordusu'nun savaşa önden giden özel kuvvetleri olan 'Deliler'i anlatan filmde Erkan Petekkaya'ya başrollerde Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve İsmail Filiz eşlik ediyor. Sezonun iddialı yapımlarından olan 4 milyon dolar bütçeli 'Deliler'in senaryosunu Mustafa Burak Doğu ile İbrahim Ethem Arslan yazarken filmin yönetmenliğini Osman Kaya yaptı.

        REKLAM

        Fatih Sultan Mehmed ile Eflak voyvodalığına tayin ettiği Vlad Tepeş dönemine ışık tutacak olan 'Deliler', gösterime 23 Kasım'da girecek.

        Hakan Yufkacıgil, Gökçe Özyol, Rüzgar Aksoy, Gülşah Şahin Uçan, Demet Tuncer, Kamil Güler, Namık Rüstemhanlı, Mehmet Pala, Mehmet Ali Karakuş, Batın Uçan, Baran Öztürk ve Berat Efe Parlar'ın da kadrosunda olduğu 'Deliler', izleyenleri adeta zaman yolculuğuna çıkaracak.

        'Deliler'in Konusu:

        15'inci yüzyılın ortalarında, Fatih Sultan Mehmet’in, Eflak Voyvodalığına bizzat tayin ettiği Vlad Tepeş, görevinin ilk yıllarında Osmanlı’ya sadık kalsa da, sonraları bölge halklarına karşı korkunç zalimlikler yapmaya başlar. Fatih Sultan Mehmet, hangi dinden, hangi milletten olursa olsun, insanlara yapılan bu zulme sessiz kalmayacaktır. Önce elçisiyle bir uyarı yollar. Vlad, elçinin sarığını kafasına çiviletip İstanbul’a gönderince Osmanlı Hakanı için sabır taşar, artık Vlad’ın bu zalimliklerine bir son verme vakti gelmiştir.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ