Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA: Demet Şener yeni sevgilisi Tolga Arman ile tatilde! - Aşkın fotoğrafları
        1

        2018'de İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan eski manken Demet Şener, 2019 yılında da iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Şener, Küpeli ile boşanmıştı.

        2

        ESKİ EŞİYLE BARIŞTI

        Küpeli'yle ayrılığı sonrası İbrahim Kutluay ile aralarındaki buzları erittiğini ifade eden Demet Şener'in eski eşiyle yeniden birliktelik yaşayıp yaşamayacağı ise merak konusu olmuştu.

        3

        YENİ AŞKIYLA TATİLDE

        Ancak Şener yeni bir aşka yelken açtı. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Eski mankenin lojistik sektörüyle uğraşan iş insanı Tolga Arman'a gönlünü kaptırdığı ortaya çıktı. Çifti, ilk kez Habertürk görüntüledi.

        4

        Bodrum'da paparazzilere yakalanmamak için aralarına bir şezlong mesafe koyan ikili yakayı ele verdi. Gazetecileri gören Şener, selam vermeyi ihmal etmedi.

        Şener ve Arman'ın kızlarının aynı yaşta ve arkadaş oldukları öğrenildi.

        5

        "BENİM İÇİN ZOR BİR SÜREÇ OLDU"

        Demet Şener, İbrahim Kutluay ile barışması sonrasında, "Çocuklarımız için bir araya geldik. Görüşmeye devam edeceğiz. Kendi kırgınlık ve kızgınlıklarımı geride bıraktım. Benim içim zor bir süreçti ama çocuklarım için bunu yapıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "İÇİMDE HİÇ KİN KALMADI"

        Geçtiğimiz günlerde de, "İçinizde İbrahim Bey'e dair bir kin kaldı mı?" sorusuna yanıt veren Şener, "İçimde hiç kin kalmadı. Bu duygudan uzaklaşmak için çok mücadele verdim, çok uğraştım. Hatta 'kin' demeyelim de 'kızgınlık' desek daha doğru olur. 'Affettim' diyemesem de kızgınlığımı yendim." demişti.

        7

        İbrahim Kutluay'ın, Demet Şener'i Edvina Sponza ile aldattığına ilişkin haberler basına yansımıştı. Kutluay iddiaların ardından Sponza ile aşkını ilan etmişti. Kutluay ve Sponza, bir dargın bir barışık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

        8

        Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın, Ömer ve İrem adında iki çocuğu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ