Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın 49 yaşına bastı - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Demet Akalın, 49 yaşına bastı. Akalın'ı doğum gününde dostları yalnız bırakmadı.

        2

        Pasta üflediği anları sosyal medya hesabından yayınlayan Demet Akalın, "Arkadaşlarım beni unutmamış. Teşekkür ederim, mesafeli... Ebru Erbaş, Aslı Bilimlier, Özlem Yıldız, Songül Durur Zevzir ve Selen Yanıkçı ile..." ifadelerini kullandı.

        3

        Ardından hayat arkadaşı Okan Kurt ile birlikte objektif karşısına geçen ünlü popçu, "Pandemide bu kadar güzel kutlanabilirdi. Teşekkürler" dedi. Akalın'ın gönderilerine takipçilerinden doğum günü mesajları yağdı.

        4

        "SENİ ÇOK SEVİYORUZ BABİŞ"

        Akalın da 3 gün önce Kurt'un doğum gününü kızı Hira ile birlikte evde organize ettiği parti ile kutlamıştı. Okan Kurt için özel bir pasta yaptıran Akalın, üzerine, "Seni çok seviyoruz babiş" yazdırmıştı.

        Sürpriz için ailesine teşekkür eden Kurt, "Aşklarım benim, sizi çok seviyorum. Doğum günümde beni unutmayan dostlarımın hepsini yüreğinden öpüyorum. Sağ olun, var olun" demişti.

        5

        "13 AYDIR YALNIZ YATIYORUM"

        Okan Kurt ile ilişkisi hakkında bilinmeyenleri açıklayan şarkıcı, "Ben bir daha evlenmem. Siz benden ne istiyorsunuz? 13 aydır yalnız yatıyorum. Odalarımız ayrı. İlişki ile alakalı değil, çocuk ile alakalı bir durum. Hira'ya sabah ben bakıyorum, gece Okan'a bırakıyorum. Hira çok deli yatıyor. Büyük bir yatak yaptırdık. Üst katta babasıyla uyuyor" demişti.

        6

        İKİNCİ ŞANS!

        Demet Akalın, 2012 yılında Okan Kurt ile nikah masasına oturmuştu. İkili, 2014 yılında kızları Hira'yı kucaklarına almıştı.

        2018'de Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip, haciz işlemi başlatmıştı. Olaylardan sonra Akalın, Okan Kurt'tan tek celsede boşanmıştı.

        İkili, ayrıldıktan bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans vererek yeniden bir araya gelmişti.