Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın: Aleyna Tilki iddialı konuşmasın - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü popçu Demet Akalın, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        Gazeteciler ile kısa bir röportaj gerçekleştiren Akalın, marka giyinmesi ve kıyafetlerinin pahalı olduğu yönündeki sorulara yanıt verdi.

        2

        Konuyla ilgili konuşan Demet Akalın, "Kıyafetlerim çok pahalı değil, ucuz bunlar be! Ayakkabılarım da sponsordan" dedi.

        3

        Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Dubai'ye tatile gitmesi sorulunca, "Onların hepsi sponsor ile arkadaşlar. Gittim, geldim" şeklinde konuştu.

        4

        "İDDİALI KONUŞMASIN"

        Akalın, tartıştığı Aleyna Tilki'nin "Benden sonra pop bitti" cümlelerine yanıt vermeyi de ihmal etmedi.

        Demet Akalın, "Aleyna'yı ben severim. Şimdi olsa yine kucaklar, sarılırım ama o bana laf atarsa ben de ona atarım. İddialı konuşmasın" diyerek, yeni aldığı aracı ile hızla oradan ayrıldı.

        5

        "ALEYNA DÜNYA STARI OLACAĞIM DİYORDU"

        Koronavirüsü yenen Demet Akalın, 20 yaşındaki Aleyna Tilki için "Dünya starı olacağım' diyordu, şimdi çocuk dizisinde oynuyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Aleyna Tilki, konuyla ilgili, "Kim, ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız beni eleştirenler asıl çalıştığım ekip Grammy ödülü aldı, onu konuşsunlar!" şeklinde konuşmuştu.

        "MÜZİKTEN ANLAYAN BİRÇOK İNSAN BANA DESTEK VERDİ"

        Tilki, bu sözlerinin ardından "Gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi" diyerek, Demet Akalın'a da üstü kapalı cevap vermişti.

        6