Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Okan Kurt: Eşimden (Demet Akalın) başka kadın tanımıyorum - Magazin haberleri
        1

        Haciz olayının ardından Demet Akalın ile boşandıktan sonra Almanya'da bir kadınla mesajlaşıp o kadından para istediği iddia edilen Okan Kurt, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yaptığı açıklamalar sırasında duygusal anlar yaşayan Okan Kurt, "Demet ve Hira benim her şeyim. Allah bunları kimseye yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

        2

        İşte Okan Kurt'un açıklamalarının satır başları:

        3

        "BEN EŞİMİ DELİ GİBİ SEVEM BİRİYİM"

        - Dünyanın hiçbir yerinden, hiçbir kadınla mesajlaşmadım. Ben bunu ne açıktan, ne de gizliden yapmam. Ben eşimi deli gibi seven biriyim. 7 yıldır kimseyle mesajlaşmadım da şimdi mi çıktı bu olay? İhanet bir yalandır. Dinimize göre en büyük günahlardan biridir.

        4

        "EŞİMDEN BAŞKA KADIN TANIMIYORUM"

        - Ben eşimden başka kadın tanımıyorum. Bu konuyla ilgili mücadelemi vereceğim. Benim bir kadınla yan yana fotoğrafımın çıkması dahi imkansız. Böyle bir görüntü olsa tutar mısınız elinizde?

        5

        "ALLAH BUNLARI KİMSEYE YAŞATMASIN"

        - Bu olaylar başıma geldiğinde babaannem vefat etti. Çarşamba sabahıydı, ben cenazeye gidemedim. En zoru aile... Hira ve Demet benim her şeyim. Allah bunları kimseye yaşatmasın. Allah dağına göre kar verir, biz her şeye hazırdık zaten.

        6

        - Eşimi ne kadar sevdiğimi, ailemi ne kadar sevdiğimi bir kere daha gördüm. 60-70 gün beni sadece inancım hayata bağladı, ettiğim duaları kabul etti. Çok şükür…