Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın özür diledi! "Kimse param yok demesin" demişti - Magazin haberleri
        1

        Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Demet Akalın'ın, koronavirüs pandemisi nedeniyle 17 günlük kapanmanın öncesinde tatile giden vatandaşlar hakkındaki açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

        2

        Ünlü şarkıcı, "2 milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse 'param yok' demesin. Vallahi herkesin Bodrum'da evi var" ifadelerini kullandı. Akalın'ın bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

        3

        "FATURALARIMI ÖDEYEBİLMEK İÇİN ARABAMI SATTIM!"

        Akalın'ın açıklamasına meslektaşı Rober Hatemo'dan da cevap geldi. Hatemo, "Yani 'susayım' diyorum ama bir yere kadar... Bir de emir kipiyle cümle kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV'leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye 2 milyon değil!" ifadelerini kullandı.

        4

        "EVDE OTURANLARI KASTETMEDİM"

        Tepkilerin büyümesinin ardından ünlü şarkıcı özür diledi. Instagram hesabından açıklama yapan Akalın, "Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı! Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, çok özür" dedi.

        5

        BODRUM'A AKIN ETTİLER

        İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle, geçtiğimiz perşembe günü saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs Pazartesi günü 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi büyükşehirlerde yaşayanlar, turizm merkezi Bodrum'a akın etmişti.

        6

        Kısıtlama sürecini ve Ramazan Bayramı'nı Bodrum'da geçirmek isteyenler, ilçede araçlarıyla yoğunluk oluşturmuştu. Kara yolundaki trafik akışında yaşanan aksamalara polis ve jandarma ekiplerince müdahale edilmişti.

        7

        "VAKA SAYILARININ ARTMASINDAN KORKUYORUZ"

        Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da pandemi nedeniyle 500 bini aşan nüfusun kaosa neden olduğuna dikkat çekmişti. En büyük korkularının Bodrum'a giriş yapanlarla birlikte vaka sayılarının yükselmesi olduğunu vurgulayan Aras, "Normalde bu nüfus Bodrum için 2025 yılında tahmin ediliyordu ama salgın 4 sene geri çekti. Hazırlıkları yapamadan birdenbire kaosla karşılaştık. Şu anda Bodrum'da bir kaos olduğunu hepimiz kabul ediyoruz. En büyük korkumuz gelenlerin bize bulaşı taşıması ve artırması" şeklinde konuşmuştu.

        8

        Bodrum Belediyesi'nden de çarpıcı bir paylaşım gelmişti. Belediyenin Twitter hesabından paylaşılan Kadir İnanır'ın Bodrum girişinde çekildiği fotoğrafta, ilçenin nüfusunun 6 bin olması dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ