Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim DENEME SINAVI: YKS'ye hazırlananlara özel 250 binlik soru bankası! TYT ve AYT soru bankası 2021 için TIKLA

        Uzaktan eğitime geçilen bu yeni dönemde öğrencilerin ders kaynaklarına ihtiyacı da arttı. Habertürk Akademi öğrencilerin erişimine açıldı. 5. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm öğrenciler için deneme sınavları ve konu anlatımları yer alıyor. Üniversite sınavına hazırlanan adaylar da unutulmadı! AYT ve TYT için özel konu anlatımları, soru bankası ve deneme sınavları yer alıyor. 7 gün boyunca üyelik ücreti olmayan Habertürk Akademi'de üniversite sınavına hazırlananlar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen konu ve ders programlarıyla uyumlu videolara ve deneme sınavlarına ulaşabilecek. İşte AYT-TYT soru bankası ve deneme sınavları..

        TYT-AYT KONU ANLATIMLARI

        Habertürk Akademi'de toplam süresi 300 saati aşan, 7500’den fazla konu anlatımlı video bulunuyor. Yanlış yaptığınız soruların çözümlerini videolu anlatımla anında görebilirsiniz. İlgili konu hakkında daha fazla bilgi almak istediğinizde de konu anlatımı videolarını istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Üniversite sınavına hazırlananlara özel TYT ve AYT konu anlatımları da site içerisinde yer almaktadır.

        REKLAM
        HABERTÜRK AKADEMİ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        AYT-TYT DENEME SINAVLARI - SORU BANKASI

        Gerçek sınav deneyimi en önemli hazırlık. Türkiye genelinde on binlerce adayın katılımıyla gerçekleştirilen online deneme sınavları ile bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu sınavlardan aldığınız sonuçlara göre ders programınızı gözden geçirip planlı bir hazırlık sürecini yönetebilirsiniz. Sistem içindeki 15 deneme sınavının yanı sıra öğretmenlerin oluşturduğu deneme sınavlarından da yararlanabilirsiniz. Ayrıca testleri çözebilir ve kendi sınavlarınızı da oluşturarak deneme sürecinizin verimliliğini artırabilirsiniz.

        Deneme sınavlarına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak katılabilirler.

        TYT DENEMESİ İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ