Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Deniz Akkaya'ya ağır suçlama! Deniz Akkaya kimdir? - Magazin haberleri
        1

        Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberinde yer alan iddiaya göre, Deniz Akkaya, dün eski menajeri Merih Yılmaz'ı arayarak Beyoğlu'ndaki avukatının ofisine gelmesini istedi.

        2

        Yılmaz ofise gitti. Akkaya, Yılmaz'a kendisine 200 bin TL borcu olduğunu, neden ödeme yapmadığını sordu. Yılmaz borcu olmadığını söyledi. Akkaya ve Yılmaz arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında ofise 2 kişi daha geldi.

        3

        İddiaya göre, Akkaya ve 2 kişi, Yılmaz'ı tehdit etti. Aracını kendilerine devretmesi istendi. Korkuya kapılan Yılmaz aracı noter üzerinden devretti. Daha sonra ofisten kovuldu.

        4

        Yılmaz ofisten kovulmasının ardından soluğu polis merkezinde alarak Akkaya ve yanındaki 2 kişiden şikayetçi oldu, tehdit ve hakaretle aracının elinden alındığını öne sürdü.

        5

        Şikayet üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği araştırma başlattı. Polis ofis çevresindeki kamera görüntülerini toplarken, araştırma sonunda Akkaya ve yanındaki 2 kişinin ifadesinin alınabileceği öne sürüldü.

        6

        Öte yandan, Deniz Akkaya ise Instagram sayfasından yaptığı uzun açıklamada, Emrah Yılmaz'ı kendi ismini kullanarak hem yakın çevresini hem de çeşitli şirketleri dolandırmak, haksız kazanç elde etmekle suçladı.