Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Deniz Seki: Gittiğim konserlerde kulise koşu bandı istiyorum - Magazin haberleri
        1

        Verdiği kilolarla adından söz ettiren şarkıcı Deniz Seki, Instagram hesabından açtığı canlı yayında Şeyda Coşkun'la zayıflama hikayesini anlattı.

        2

        Yaşadığı süreçle ilgili konuşan Seki, "Kilo verirken Şeyda günde 50-75 dakika yürütüyor. Başka spora izin vermiyor. Sokakta yürüyemezsem koşu bandımda yürüyorum. Gittiğim konserlerde de kulise koşu bandı istiyorum" dedi.

        3

        Şeyda Coşkun, Seki için "Kadının bacakları için 'Photoshop' diyorlar. Bacakları cidden ince. Bir karın vardı, o da gitti" ifadelerini kullandı.

        4

        Doğru beslenme ve spor ile ideal kilosuna kavuştuğunu ifade eden 50 yaşındaki Seki, "Kesinlikle artık kilo almak yok. Kiloyu hiç yemek yemeyerek vermedim. Doğru yiyerek kilo verebileceğimi öğrendim" dedi.

        5

        Bir süredir verdiği kilolarla dikkat çeken şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından zayıfladığını gösteren bir paylaşımda bulunmuştu.

        6

        Bu karesini yayınlayan 50 yaşındaki Seki, gönderisine, "Dün akşam narlarımızı patlatıp, dileklerimizi diledik mi? Hepimizin dilekleri kabul olsun" notunu düşmüştü.

        36 beden olan Deniz Seki'nin paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu.