Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda durdurulan bir otomobilde yapılan aramalarda valizler içerisine gizlenmiş halde değişik marka, renk ve modellerde bin 362 adet kaçak optik ve güneş gözlüğü ele geçirildi.

        Edinilen bilgilere göre, operasyon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yapıldı. Polis ekipleri kentte faturasız ve irsaliyesiz kaçak yollarla toptan temin edilen gerçeğe yakın görünümlü ve orijinal markaların da bulunduğu kaçak gözlüklerin satışını yapmak isteyen ve kendisine pazarlamacı olarak tanıtın bir şahsı tespit etti. Ekipler daha sonra şüpheli şahsın bulunduğu aracı takibe aldı. Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra görevli ekiplerce şüphelinin içerisinde bulunduğu araç durduruldu. Araçta yapılan aramalarda aracın bagaj kısmındaki valizler içerisine özel kutularda gerçeğe yakın üzerlerinde barkod, marka amblemleri olan değişik marka, renk ve modellerinde bin 362 adet kaçak optik ve güneş gözlüğü ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler