Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1'inci Lig'de transfer dönemini iddialı geçirmesine rağmen ilk hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantep'e evinde 1-0 mağlup olan Denizlispor, istediği yabancı golcüyü bir türlü kadroya dahil edemedi. 

        Transfer döneminin başından bu yana yabancı forvet arayan Denizlispor, listesindeki Bekamenga, Poepon, Gladky, Etouindi, Kehinde gibi isimlerle anlaşamadı. İleri uca ve defansa mutlaka takviye yapmayı isteyen yeşil-siyahlıların arayışı sürüyor. Denizlispor, transferde son olarak Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Mehmet Taş'la anlaşmıştı. 

        Denizlispor'un 20 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te Adana Demirspor'la oynaması gereken ikinci hafta maçı, iki kulübün başvurusu üzerine 19 Ağustos Pazar saat 19.15'e alındı.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler