Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizlide meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden kardeşler Berat (4) ve ağabeyi İsmet (9) memleketleri Bozkurt’ta toprağa verildi.

        Edinilen bilgiye göre, Musa Günenç yönetimindeki otomobil, DenizliAfyon karayolunda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araçta sıkışan sürücü Musa, eşi Hafize ile çocukları İsmet (9), Berat (4) ve Berke (4) Günenç olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Kazada, Berat olay yerinde hayatını kaybetti. İsmet ise tedavi edilmek üzere götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 4 yaşındaki çocuklardan hayatını kaybeden Berat ve ağır yaralanan Berke'nin ikiz olduğu öğrenildi.

        Feci kazada hayatını kaybeden kardeşler Berat ve İsmet, bugün Bozkurt ilçesindeki Hamidiye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

        Kazada ağır yaralanan sürücü Musa’nın yoğun bakımda olduğu, eşi Hafize ve çocuklardan Berke’nin ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler