Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SPOR Toto 1. Lig'de son 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle müthiş bir çıkış yakalayıp taraftarına yıllar sonra Süper Lig şarkıları söyleten 2'nci sıradaki Denizlispor, lider Gençlerbirliği'yle pazar günü evinde kapalı gişe oynayacak. Zirve yarışındaki kritik 90 dakika öncesi satışa çıkan biletlerin 14 bini 48 saat içinde tükendi. Maç için sadece misafir tribünün olduğu kale arkası tarafında çok az sayıda bilet kaldı. Karşılaşmada 15 bin kapasiteli Denizli Atatürk Stadı tıklım tıklım dolacak.

        Ligde Gençlerbirliği'nin 34, takipçisi Denizlispor'un ise 29 puanı bulunuyor. Denizlispor'da ağrıları bulunan Recep iyileşip takımla antrenmana çıkarken, sakatlığı süren Alperen, son çalışmaya katılmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler