Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kendi sahasında ağırladığı İzmir ekibi Bornova Bossan’ı 6942 yendi.

        Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Yerleşkesi’nde İzmir temsilcisi Bornova Bossan’ı ağırladı. Denizli Basket kendi sahasında Bornova Bossan’ı 6942 mağlup etti. Denizli Basket, bu sonuçla galibiyet sayısını 17’ye çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü.

        Karşılaşmaya ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket iyi başladı. Taraftar desteğini maçın ilk dakikası itibariyle arkasına alan Denizli Basket, 1. Periyotta 25 sayı atarken potasında 10 sayı gördü: 2510

        Ev sahibi Denizli Basket ikinci 10 dakika başladığında da etkili olan taraf oldu. Ürettiği 18 sayı ile skoru 4316’ya getiren ev sahibi, bu süre de potasında 6 sayı görürken, ilk devre 4316 skoruyla Denizli Basket üstünlüğü ile sona erdi.

        Ateşdağlı oyuncularını tebrik etti

        3. periyotta da etkili olan ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ardı ardına attığı sayılarla skoru 6228’e getirdi.

        Maçın son 10 dakikasında da oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Denizli Basket, maçı 6942 kazandı. Bu galibiyetle Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket galibiyet serisini 17’ye çıkardı.

        Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, maç sonu oyuncularını tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler